Filters
Preferences
Zoek

Bouillie met been

€11,00 per kg

Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gemengd gehakt (rund-varken)

    Gemengd gehakt (rund-varken)

    €11,95 per kg €11,95 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund. Bevat gluten.

    Afbeelding van Kalfsgehakt (kalf-varken)

    Kalfsgehakt (kalf-varken)

    €13,90 per kg €13,90 per kg

    Gehakt bereid met kalfs- en varkensvlees.100% allergenenvrij.

    Afbeelding van Varkens pitavlees

    Varkens pitavlees

    €15,50 per kg €15,50 per kg

    Fijn gesneden varkensvlees, gekruid met pita kruiden.U kan kiezen; met of zonder groenten.

    Afbeelding van Spekbrokjes (mager en gezouten)

    Spekbrokjes (mager en gezouten)

    €14,50 per kg €14,50 per kg

    Magere stukjes gezouten spek.

    Afbeelding van Onglais

    Onglais

    €19,50 per kg €19,50 per kg

    De longhaas of onglet (Frankrijk) is een mals stuk vlees dat zich aan de middenrifspier ter hoogte van het ribstuk achter de schouder bevindt. Het dankt zijn naam aan de plaats achter de longen waar het vandaan komt. Deze platte, langwerpige steak is meer gemarmerd dan steak afkomstig van de ossenhaas en bevat dan ook meer smaak. Doormidden het vlees bevindt zich een harde zeen die zowel vooraf als achteraf verwijderd kan worden.