Filters
Preferences
Zoek

Cote à l'os

€27,50 per kg

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gemengd gehakt (rund-varken)

Gemengd gehakt (rund-varken)

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund. Bevat gluten.

Afbeelding van Kalfsgehakt (kalf-varken)

Kalfsgehakt (kalf-varken)

€13,90 per kg €13,90 per kg

Gehakt bereid met kalfs- en varkensvlees.100% allergenenvrij.

Afbeelding van Préparé

Préparé

€16,95 per kg €16,95 per kg

Préparé op basis van zuiver rundvlees.

Afbeelding van Ovenspek

Ovenspek

€18,50 per kg €18,50 per kg

Zeeuws spek. Gepekeld spek met zwoerd. Afgebakken in oven. Eigen werk.

Afbeelding van Jong belegen kaas

Jong belegen kaas

€17,50 per kg €17,50 per kg

Jong belegen 30+ kaas. Deze kaas heeft ruim 2 maanden gerijpt en dankt daar zijn lichte bite aan. Hij is 40% minder vet maar heeft toch de frisse smaak van jong belegen.