Filters
Preferences
Zoek

Kalfsschenkel

€19,50 per kg

Kalfsschenkels bestaan steeds uit een vleesdeel en een mergdeel. De schenkels worden gebruikt om stoofschotels en bouillon te bereiden. In schijven gesneden worden de schenkels gebruikt om ossobuco te bereiden.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Rundertartaar (100% rund)

    Rundertartaar (100% rund)

    €17,50 per kg €17,50 per kg

    100% rundsaméricain

    Afbeelding van Bouillie zonder been

    Bouillie zonder been

    €16,50 per kg €16,50 per kg

    Heerlijk stuk rundvlees uit de lap en de buik van het rund.

    Afbeelding van Rookvlees

    Rookvlees

    €33,50 per kg €33,50 per kg

    Gerookt rundsvlees. Eigen werk.

    Afbeelding van Eva's préparé

    Eva's préparé

    €17,95 per kg €17,95 per kg

    Préparé met mayonnaise, ajuin, gekookt ei en tuinkers.

    Afbeelding van Parmigiano Reggiano

    Parmigiano Reggiano

    €39,00 per kg €39,00 per kg

    Tijdens de rijping (12, 24 of 36 maanden) worden de kazen voortdurend geborsteld en gekeerd. Het resultaat is dat de Parmezaanse kaas hard wordt en makkelijk breekt. Tijdens en na de rijping wordt de kaas gekeurd. Alleen goedgekeurde kazen mogen het keurmerk “Parmigiano Reggiano” voeren.