Filters
Preferences
Zoek

Lamsschouder

€21,80 per kg

Het vlees van de schouder van het lam wordt voor verschillende bereidingen met lam gebruikt. Ofwel in zijn geheel als gebraad ofwel gesneden voor in ragout, stoofschotels…

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Varkenswangen

Varkenswangen

€22,50 per kg €22,50 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Varkenskarbonade

Varkenskarbonade

€10,90 per kg €10,90 per kg
Afbeelding van Lamsragout

Lamsragout

€21,00 per kg €21,00 per kg

Vlees van nek, schouder of borst.

Afbeelding van Sucade ( 1ste keuze )

Sucade ( 1ste keuze )

€16,50 per kg €16,50 per kg

Stoofvlees van het zenuwstuk

Afbeelding van Gemengd gehakt (rund-varken)

Gemengd gehakt (rund-varken)

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund. Bevat gluten.