Filters
Preferences
Zoek

Ossenstaart

€14,50 per kg

Het beenderig en gelatineachtig vlees van de staart van het rund bevat veel bindweefsel, waardoor het eerst gestoofd of gebraden dient te worden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Sucade ( 1ste keuze )

Sucade ( 1ste keuze )

€16,50 per kg €16,50 per kg

Stoofvlees van het zenuwstuk

Afbeelding van Gemengd gehakt (rund-varken)

Gemengd gehakt (rund-varken)

€11,95 per kg €11,95 per kg

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund. Bevat gluten.

Afbeelding van Kalfsgehakt (kalf-varken)

Kalfsgehakt (kalf-varken)

€13,90 per kg €13,90 per kg

Gehakt bereid met kalfs- en varkensvlees.100% allergenenvrij.

Afbeelding van Varkenswangen

Varkenswangen

€22,50 per kg €22,50 per kg

Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

Afbeelding van Ast (koken)

Ast (koken)

€13,50 per kg €13,50 per kg

Gepekelde varkensnek om te koken.