Wie zijn wij?
Kwaliteit, traditie en vakmanschap
Onze slagerij staat voor kwaliteit, traditie en vakmanschap. Je kunt ons vinden in het Zeeuws-VlaamseNieuw Namenvlakbij de Belgisch-Nederlandse grens.
Geschiedenis
60 Jaar geleden richtte Eva's grootvader de slagerij op. Zijn zoon Peter nam de winkel op zijn beurt over en bouwde een zaak uit waar mensen van ver buiten Nieuw-Namen de weg naar vonden.
Filip & Eva
In Januari 2012 hebben wij de slagerij met veel enthousiasme en passie overgenomen. Zoals onze voorgangers streven ook wij naar kwaliteitsproducten en zijn we trots op ons eigen werk (zoals ons geprezen Zeeuws spek). Vers vlees, snijvlees, salades en kazen zijn onze specialiteiten. We werken zoveel mogelijk met vlees uit de regio zoals ons lamsvlees uit Absdale, varkensvlees uit Lamswaarde (100% zuivere Duroc varkens), Saefthinger pré-salé uit Prosperpolder en runderen van lokale boeren.
Schotels
Warme en koude buffetten, maar ook tapas en gourmet verzorgen wij op bestelling. Voor BBQ kunt u het hele jaar door beroep op ons doen (zowel voor grote als kleinere groepen).
We hopen u gauw te kunnen verwelkomen in onze winkel!